Swisswin táskák olcsón, verhetetlen áron!

Nyakunkon az iskolakezdés és a gyereknek nincs, mibe pakolni! Még nincs táska, nincs tanfelszerelés és nincs idő a vásárlásra! Mi segítünk! Nézz be webáruházunkba és alig néhány perc alatt már meg is vásárolhatod a tökéletes iskolatáskát.
Gyerekünknek a lehető legjobbat akarjuk, és ez az iskolatáska vásárlásnál is mérvadó. A legtöbb szülő úgy vásárol, hogy a divatnak megfelelő legyen, ne maradjon le gyereke a társaitól. Ennek tudatában termékeink között az iskolatáska megtervezése során a trendnet, és egészségügyi szempontokat vettük figyelembe. A SWISSIN iskolatáskák kényelmesek, praktikusak, a mai divatot követve gerinckímélőek is egyben. Az iskolatáskákat három csoportba soroljuk, vannak az ovisoknak, kisiskolásoknak és középiskolásoknak készült modellek. Ezek általában méretben és designban különböznek, hiszen az ovis táskák általában valamilyen állatfigura formájában készülnek, addig a kisiskolások már Elzás, Pókemberes, verdás iskolatáskával a hátunkon mennek iskolába. A középiskolások körében pedig a hagyományos hátizsák minősül iskolatáskának. 
Az iskolatáska termékcsaládunkra az ötletes tervezés jellemző: strapabíró anyag, több rekesz, külön rész van az elemózsiának, a tanfeleszrelésnek, és kétoldalt a hálós rész a palacknak. A termékkínáltunkban minden szülő megtalálja gyereke kedvenc állatfigurás, mesehősös táskáját. Ezért ha el vagy késve az iskolakezdésre való felkészüléssel nem kell pánikba esned: nálunk három kattintás és az iskolatáska már meg is érkezik otthonodba.