Swisswin táskák olcsón, verhetetlen áron!

LT Pocket hátizsák kell még egy ilyen is a gardróbba!

Hátizsákból sosem elég. Legyen sportos, legyen praktikus, legyen modern, legyen trendi. Vannak olyan darabok, amelyekben ez mind megtalálható, de azért még sem ragadhatunk le egyetlen hátizsáknál. Az LT Pocket hátizsák is jellemezhető az előbb felsorolt előnyökkel, ám mégis megtervezésében hordoz valami egyediséget, valami különlegeset. Ahhoz kétség nem fér, hogyha társat keresünk a hétköznapokhoz, legyen szó akár iskoláról, akár munkahelyről ez a modell kitűnő választás lehet. De, hogy miben olyan egyedi máris soroljuk. Polyester anyagból készült, amely teljes egészében bélelve van, gyorszárakkal állítható pántokkal felszerelt, a hátfalon található egy membrán, amelynek szerepe a levegő áramlás gyorsítása. Külsejét tekintve alapvetően a normál hátizsák tulajdonságaival rendelkezik, két oldalán hálós zsebekkel, melyek elsősorban a vizes palackok számára jött létre, de mindenki kéje kedve szerint pakol bele dolgokat.

Az LT Pocket hátizsák belterülete alapvetően egy nagy fakkal rendelkezik, de nyilván itt is van egy szivacsos rész elkülönítve a laptop részére.
Kifele haladva található még egy nagyobb rész, amiben helyet kapnak az íratok, de természetesen ennek a résznek is a megpakolása egyéntől függ. Végül a frontoldalon két zippes zseb van kialakítva az apróságoknak, mint a kulcsok, utazási bérletek, MP3 lejátszó. A színben a fekete az alap és kombinálva van különböző más színekkel. 
Az LT Pocket hátizsák kétségtelen, hogy társ a mindennapokhoz, sőt olyan személyes tárggyá nőheti ki magát, amely tartalmazhatja a mi kis világunkat. Teljesen egyén függő, hogy milyen részekbe milyen cuccokat pakolunk, hogy melyik zsebet mire használjuk, mindenképp úgy pakolunk és alakítjuk a táska tartalmát, hogy annak viselése kényelemes legyen.