Swisswin táskák olcsón, verhetetlen áron!

Csavarogj lazán és vidáman a Gray Queen hátizsák kíséretében!

Elveszel a hátizsák kínálat világában, néha azt sem tudod, milyen lenne a legalkalmasabb, néha meg éppen ellenkezőleg, több az alkalmas modell, nehéz a döntés. Találtuk már magunkat olyan helyzetben, amikor csak úgy lesétáltunk volna a parkba, vagy ki látogattunk volna a piacra nézelődni, lazán, kényelmesen felöltözve, de nem találtunk ehhez megfelelő táskát. A normál hátitáskát túl nagynak véltük, az oldaltáskát meg kényelmetlennek. Az ilyen helyzetekben jól jöhet, ha van a gardróbunkban Gray Queen hátizsák. Kisméretű, modern és rendkívül praktikus modell. 
A Gray Queen hátizsák méretéhez képest nagyon felszerelt és jól átgondoltan, igényesen van megtervezve, pontosan az olyan helyzetekben kiváló társ, amikor csak lazán sétálni, csavarogni van kedvünk.


Automataoldással felszerelt vállpántokkal van ellátva, amelyek ez által könnyedén állíthatóak, hevederek első oldalán két alapkelléknek van kialakítva tok, az egyik a telefon számára, míg a másik a napszemüvegnek biztosít helyet.
Így séta közben egyetlen mozdulattal mindkét tárgy elérhető, a nélkül, hogy a zsákban kellene kotorászni. A hátizsák belseje két nagyobb részre van osztva, egyértelműen az egyik alkalmas laptop tárolásra is. Manapság szinte már nem is gyártanak olyan hátizsákokat, hogy ne lenne külön kialakított hely benne laptopnak, notebooknak, tabletnek. No, de visszatérve a hátizsákunk jó tulajdonságaihoz, elengedhetetlen, hogy ne említsük meg a szélességhatárolókat, amelyekkel össze lehet húzni a hátizsákot, így ha nincs pattanásig megpakolva, akkor sem lötyögnek benne a cuccok. Mindezek után a Gray Queen hátizsák már ott kell díszelegjen a gardróbban és következő sétánál már a háton kísér utadon.