Swisswin táskák olcsón, verhetetlen áron!

Blog

SB hátizsák a mindenes

Nagy zenerajongó vagy? Szeretsz utcán, buszon, kiránduláson zenét hallgatni?
Mégis gondot okoz, hogy a telefon nem fér bele a zsebedbe, a fejhallgató kábele nem elég hosszú, s a kellemetlenségeket lehetne tovább sorolni. Nos, pontosan azoknak a fiataloknak lett megalkotva az SB hátizsák, akik megrögzött zenehallgatók. Ennek a típusú hátizsáknak van egy olyan sajátossága, ami más modelleknél nem található meg, mégpedig az úgynevezett médiacenter zseb. A hátsó részben található ez a zseb és egy jack dugóval lehet csatlakozni az éppen aktuális médiához, legyen az tablet, telefon, MP3 lejátszó, ennek a kábelnek a végződése a bal vállpántban található, ahová a fej vagy a fülhallgatót lehet csatlakozatni. Mondani sem kell, hogy egy nagyszerű találmány. A hátsó rész tartalmazza a laptop zsebet, a következő rész az úgynevezett hátizsák belső, amelybe ömlesztve bármit lehet pakolni.

Egyszerű és nagyszerű a Slave hátizsák

Hátizsákot vásárolnál, de még magad sem tudod milyen legyen? Nem szükségszerű a különleges funkció, a különösebb felszereltség, inkább az egyszerűség és az egyediség fele kacsingatsz, akkor neked lett tervezve a Slave hátizsák. A finoman komponált színeivel és az igényes és minőségi kidolgozásával tűnik ki a hátizsákok tucatjaiból. Ez a modell elégedettséggel tölthet el, hiszen minden körülmény között megfelel a szerepének, kényelmes, bőven van férőhely kialakítva benne és tökéletesen illeszkedik a háthoz. A belső részében ennél a táskamodellnél is megtalálható a laptop számára kialakított zseb, teljesen elkülönítve a táska többi tartalmától. A méretei miatt amolyan szaladós kis táskaként szokták nevezni, de alkalmas iskolába is, vagy a hétköznapokhoz. A Slave hátizsák fentebb felsorolt tulajdonságai különösebb szószaporításra nem szorulnak, hiszen egyértelműen tükrözik az egyszerűséget és a praktikusságot.

LT Pocket hátizsák kell még egy ilyen is a gardróbba!

Hátizsákból sosem elég. Legyen sportos, legyen praktikus, legyen modern, legyen trendi. Vannak olyan darabok, amelyekben ez mind megtalálható, de azért még sem ragadhatunk le egyetlen hátizsáknál. Az LT Pocket hátizsák is jellemezhető az előbb felsorolt előnyökkel, ám mégis megtervezésében hordoz valami egyediséget, valami különlegeset. Ahhoz kétség nem fér, hogyha társat keresünk a hétköznapokhoz, legyen szó akár iskoláról, akár munkahelyről ez a modell kitűnő választás lehet. De, hogy miben olyan egyedi máris soroljuk. Polyester anyagból készült, amely teljes egészében bélelve van, gyorszárakkal állítható pántokkal felszerelt, a hátfalon található egy membrán, amelynek szerepe a levegő áramlás gyorsítása. Külsejét tekintve alapvetően a normál hátizsák tulajdonságaival rendelkezik, két oldalán hálós zsebekkel, melyek elsősorban a vizes palackok számára jött létre, de mindenki kéje kedve szerint pakol bele dolgokat.

Csavarogj lazán és vidáman a Gray Queen hátizsák kíséretében!

Elveszel a hátizsák kínálat világában, néha azt sem tudod, milyen lenne a legalkalmasabb, néha meg éppen ellenkezőleg, több az alkalmas modell, nehéz a döntés. Találtuk már magunkat olyan helyzetben, amikor csak úgy lesétáltunk volna a parkba, vagy ki látogattunk volna a piacra nézelődni, lazán, kényelmesen felöltözve, de nem találtunk ehhez megfelelő táskát. A normál hátitáskát túl nagynak véltük, az oldaltáskát meg kényelmetlennek. Az ilyen helyzetekben jól jöhet, ha van a gardróbunkban Gray Queen hátizsák. Kisméretű, modern és rendkívül praktikus modell. 
A Gray Queen hátizsák méretéhez képest nagyon felszerelt és jól átgondoltan, igényesen van megtervezve, pontosan az olyan helyzetekben kiváló társ, amikor csak lazán sétálni, csavarogni van kedvünk.


Utazóbőrönd B1 kabinméret a nyári kalandokhoz!

 

Nyakunkon az utazás, kirándulás, nyaralás időszaka és még nincs beszerezve a megfelelő bőrönd.
Ahhoz nem fér kétség, hogy a legnagyobb kihívást egy utazás során mindig a táska jelenti. Ahogyan kellemetlenségekbe tud torkollani a kirándulás, úgy bizony igencsak kellemessé is tud válni, ha a megfelelő utazótáskát megtaláljuk. Mielőtt elkalandoznánk a bőröndök világába ki emelünk most egy konzervatív, elegáns darabot az utazóbőrönd B1 kabinméret modellt. Ennek a típusú bőröndnek az anyaga gyöngyvászon, vízálló, e két tulajdonságának köszönheti, hogy rendkívül tartós darab. Ez már szinte elég is lehet, hogy rá essen a választás.

 

Biciklis hátizsák a bicajosok kedvence!

Tekerj kényelmesen és vigyél magaddal mindent, amire szükség lehet. Igen ám, de ehhez szükség van egy tökéletes táskára is.
Pontosan ebből a célból lett megalkotva a viszonylag kicsi, egyszerű és bivalyerős biciklis hátizsák. Egyszerűsége abban rejlik, hogy nincs tele varrva különböző zsebekkel, két nagyobb része van, az egyik ezek közül természetesen a laptop tárolására alkalmas, bélelt rekesz tépőzárral rögzítve. Ugyebár napjainkban már bicajozni sem mehetünk laptop vagy valamilyen elektronikai cikk nélkül. No, de a biciklis hátizsák nem ebben a mellékes zsebben teljesedik ki, hiszen további zsebekkel van ellátva, ami helyet biztosít az iratoknak, vagy egyéb szükséges kellékeknek. A bivalyerőssége meg önmagáért beszél, az anyaga erős polyester, masszív vállpántokkal van felszerelve, tehát a strapabírás nem kérdőjelezhető meg.

 

Ifjúsági hátizsák suli kezdésre!

 

Nyakunkon az iskolakezdés, még nincs beszerezve a tanszercsomag, nincs füzet, nincs tolltartó, nincs táska.
Ez az igazán nagy fejtőrés, honnan, milyent és mennyiért? Három kérdés egy válasz, ifjúsági hátizsák. Ebben a kategóriában szinte biztos, hogy minden tini talál magának olyan hátizsákot, amely egyszerre trendi, menő, kényelemes, és egyedi. Az ifjúsági hátizsák szerkezetileg egyterű, belső tere osztott, tehát rendelkezik irattartóval, kis hálós zsebbel, amibe lehet pakolni a könyveken, füzeteken kívül más alapvető iskolai felszereléseket, mint a tolltartó, notesz. Színben is bőven lehet választani, az egészen csajos rózsaszíntől, a fiús sötét kékig bármilyen színárnyalatban lehet vásárolni.

 

Sport hátizsák és sportos élet!

Sportolj, eddzél, kocogj!
Élvezd az életet, mindezt úgy, hogy tökéletes társul magaddal viszed a sport hátizsákot. Egyszerű és kényelemes darab. Amire szükség lehet egy edzés során azt mind bele lehet pakolni, gondolhatunk itt az edző cipőre, a sportruházatra, a tisztálkodáshoz szükséges eszközökre. Sőt, mivel úgy van kialakítva, hogy a mai generáció igényeinek is megfeleljen, külön része van, amibe a laptopot, notebookot, tabletet is bele lehet pakolni. Mert ugyebár elképzelhetetlen ezek hiánya nélkül útnak indulni. Ha mégis csak egy telefonnal indulnánk útnak, akkor ennek is külön rész van kialakítva, ami gyakorlatilag kéznél van, hiszen az első zsebben található. A sport hátizsák is hordozza a hátitáskák alaptulajdonságát, tehát két oldalán hálós zsebbel van ellátva, ami az itókának vagy esetleg az esőernyő tárolására is alkalmas.

Gurulj egy üzleti útra a gurulós laptop táska sbw társaságában!

 

Üzleti út önmagában is némi feszültséggel, stresszel jár. A felkészülés és a kivitelezés a siker érdekében elengedhetetlen, és ezt még tetézheti az is, ha nincs megfelelő táska, amibe csomagoljunk. Az üzleti utak általában nem hosszú utazások éppen ezért az alapszükségleteket kell magunkkal vinni, erre a gurulós laptop táska sbw alkalmas lehet. Elsősorban pont e miatt is tervezték, hogy társ legyen a rövid üzleti utakhoz. Felszereltségében a célnak tökéletesen megfelel, négy részes tervezése során helyet kap az úgynevezett pakoló részben a megbeszéléshez szükséges váltóruha, ing, nyakkendő, de ide csomagolható a neszeszer is.

Nice girl/boy hátizsák a Z generációs táskatrend

 

Hogyan legyek trendi az iskolában? A mai Z generáció egyik legnagyobb kérdése, mind amellett, hogy elutasítják a tárgyi kultúrát, inkább élményközpontúak és főleg, ahogyan többször is emlegetni szokták ezt a generációt „digitális bennszülöttek”. Ám mégis a trendi, vagány, menő kinézet számukra is fontos. Ez alól az iskolatáska sem kivétel, így folyamatosan arra törekszenek, lehet a szülők agyára is megy, hogy minél egyedi táskát szerezzenek be a suli kezdésre. Nos, hogy a szülőknek is egyszerűbb dolga legyen, és a gyerek igényei is kielégítve legyenek a megoldás a Nice girl/boy hátizsák lehet.

 

Oldalak