Swisswin táskák olcsón, verhetetlen áron!

Biciklis hátizsák a bicajosok kedvence!

Tekerj kényelmesen és vigyél magaddal mindent, amire szükség lehet. Igen ám, de ehhez szükség van egy tökéletes táskára is.
Pontosan ebből a célból lett megalkotva a viszonylag kicsi, egyszerű és bivalyerős biciklis hátizsák. Egyszerűsége abban rejlik, hogy nincs tele varrva különböző zsebekkel, két nagyobb része van, az egyik ezek közül természetesen a laptop tárolására alkalmas, bélelt rekesz tépőzárral rögzítve. Ugyebár napjainkban már bicajozni sem mehetünk laptop vagy valamilyen elektronikai cikk nélkül. No, de a biciklis hátizsák nem ebben a mellékes zsebben teljesedik ki, hiszen további zsebekkel van ellátva, ami helyet biztosít az iratoknak, vagy egyéb szükséges kellékeknek. A bivalyerőssége meg önmagáért beszél, az anyaga erős polyester, masszív vállpántokkal van felszerelve, tehát a strapabírás nem kérdőjelezhető meg.

 

Ha tovább boncolgatjuk ennek a modernkori hátizsáknak a tulajdonságait, akkor arra is rájövünk, hogy mindamellett, hogy biciklis túrázásokhoz ajánlják, azok is nyugodtan használhatják, akik például kerékpárral járnak dolgozni, vagy a városi környezet zsúfoltságát elkerülve kisebb nagyobb elintéznivalókhoz ezt a közlekedési módszert használják.  
A biciklis hátiszák tehát a megrögzött bicajosoknak társ a mindennapokhoz, rövidebb távokra, napi elintézni valókhoz a legpraktikusabb megoldás. Nem igényli a bicajra történő felszerelést, ami néha hosszadalmas és körülményes, továbbá nem szükséges hozzá sem csomagtartó, sem konzol. Felkapjuk, és már száguldhatunk is dolgunkra.